Spalvoti lęšiai, kaip išsirinkti tinkamus?

Parašyta Kontaktiniai lęšiai internetu Savi Lęšiai.lt

Paprasti ar spalvoti lęšiai

Jei planuojate eiti į vakarėlį, norite pakeisti savo įvaizdį ir nustebinti draugus ar kolegas, tai tinkamiausias sprendimas būtų pasikeisti akių spalvą su spalvotais kontaktiniais lęšiais. Šiuo atveju spalvotų lęšių pasiūla tikrai didelė tiek optikose tiek internetu prekiaujančiose parduotuvėse. Tad kaip išsirinkti tinkamus lęšius akims iš gausios pasiūlos? Į kokius lęšių kriterijus svarbiausia atkreipti dėmesį? 

Pirmas žingsnis, tai turėtumėte apsilankyti pas akių gydytoją, kuris tiksliai parinktų lęšių dioptrijas (jos skiriasi nuo nešiojamų akinių), išmatuoti diametrą ir nustatytų bazinę kreivę. Kontaktiniai lęšiai skiriasi ne tik savo kaina, bet ir nešiojimo trukme, kitais parametrais. Lęšiai yra skirtingų paskirčių ir pagaminti iš skirtingų medžiagų. 

Antras žingsnis reiks pačiam pirkėjui pasidomėti apie kontaktinių lęšių parametrus ir kokius parametrus rekomenduoja akių gydytojas. Svarbiausia, kad su kontaktiniais lęšiais jaustumėtės patogiai, o dar geriau, jei nešiodami juos pamirštumėte, kad dėvite kontaktinius lęšius. Jei jau esate bandę nešioti spalvotus lęšius, tai turbūt susidūrėte, kad akys sunkiau priima spalvotus lęšius, nei kad paprastus lęšius. 

Iš gausios pasiūlos atsirinkti tinkamus lęšius sudėtinga, juolab kad nesinori kiekvieną kartą bandyti naujus spalvotus lęšius ir dirginti savo akis. O jei akys yra jautrios? Taigi vėl iškyla  klausimas, i kokius lęšių kriterijus svarbiausia atkreipti dėmesį?  Renkantis spalvotus lęšius itin svarbūs parametrai tampa deguonies pralaidumas, vandens pralaidumas bei elastingumas. 

Sprendimas spalvoti lęšiai Colorpia yra pagaminti iš modernios hidrogelio medžiagos, yra itin ploni, pasižymi dideliu deguonies pralaidumu, dėl aukšto elastingumo ir tinkamo vandens kiekio užtikrina devėjimo patogumą ilguoju periodu. Dauguma prailginto nešiojimo lęšių turi didelį deguonies pralaidumą. Ne išimtis ir Colorpia spalvoti lęšiai, kuriuos galėsite nešioti iki 3 mėnesių. Šiuos spalvotus lęšius galite pasirinkti iš 4 spalvų: ruda, mėlyna, aqua ir žalia.

spalvoti lęšiai Colorpia

Su Colorpia lęšiais akys atrodo ryškesnės ir išraiškingesnės. Patamsintas lęšio kraštelis padidins ir labiau išryškins akies rainelę. Puikiai tiks tiek ant šviesesnių, tiek ant tamsesnių akių. Kontaktiniai lęšiai galimi su ir be dioptrijų. Jeigu regėjimo korekcija Jums nereikalinga, o spalvotais lęšiais siekiate tiesiog pagyvinti savo išvaizdą, galite pasirinkti 0.00 dioptrijų lęšius ir džiaugtis įspūdingu žvilgsniu.

Kiti spalvotų lęšių COLORPIA parametrai:
· Bazinė kreivė / diametras: 8.6 / 14.0
· Vandens kiekis: 40 %.
· Pagaminimo medžiaga: Polyhema 60%
· Medžiagos tipas: hidrogelis
· Kartoninėje pakuotėje: 2 kontaktiniai lęšiai
· Nešiojimo laikas: 3 mėnesiai, naktį išsiimant.
· Stiprumas/spalva: mėlyna, žalia, ruda nuo - 0,00 iki -4,00 (intervalas 0,25)
· Stiprumas/spalva: aqua 0,00

 

spalvoti lęšiai Colorpia, mėlyni, žali

 

Drąsiai pasikeiskite akių spalvą, susikurkite naują įvaizdį ir išlaikykite sveikas, nepavargusias akis su Colorpia spalvotais lęšiais. 

1 komentaras


  • Jei kokybiški spalvoti lęšiai, tai ir man patinka, aš perku rega.lt

    Indrė on

Palikti komentarą

Komentarai yra peržiūrimi prieš paskelbiant