Kontaktiniai lęšiai, rinkitės patikimus ir laiko patikrintus

Parašyta Kontaktiniai lęšiai internetu Savi Lęšiai.lt

Platus pasirinkimas

Kontaktiniai lęšiai yra šiuolaikinė ir moderni regos korekcijos priemonė, kurią renkasi vis daugiau vartotojų, pasaulyje kontaktinių lęšių pardavimai kiekvienais metais auga maždaug 2%. Nusprendę išbandyti kontaktinius lęšius, pirmiausia turėtumėte kreiptis į patikimą akių priežiūros specialistą. Domėkitės, kas tinka Jūsų akims, į ką atkreipti dėmesį, juk svarbiausia išlaikyti sveikas akis, gerai matyti ir nejausti diskomforto. Būna atvejų, kad kai kuriems žmonėms negalima arba nepatariama nešioti kontaktinių lęšių. Jei po konsultacijos žinote atsakymus į visus iškylančius klausimus, tai turint receptą lieka tik įsigyti lęšius.

Kontaktinių lęšių pasiūla yra tikrai didelė, tad reiks atlikti namų darbus bei pasidomėti kurie lęšiai pasižymi didesniu pralaidumu deguoniui ir turi savyje daugiau vandens. Jei akys gauna nepakankamai deguonies, tai atsiranda ragenos hipoksija (deguonies trūkumas). Hipoksija sukelia visų ragenos sluoksnių pakitimus, jaučiamas stiprus skausmas niežėjimas akių srityje, matomas paraudimas. Kitas svarbus parametras yra vandens kiekis. Didesnis vandens kiekis suteikia lęšiams daugiau elastingumo, užtikrina tinkamą drėgmę akyje ir didesnį komfortą.

Verta paminėti, kad Bio Luc Thin lęšiai  turi - 42% vandens ir pagaminti iš tvirtos Terpolymer medžiagos, tad yra patvarūs, bet tuo pačiu lankstūs. Šių lęšių aukštas deguonies pralaidumas - 55%, o tai padeda išvengti baltymų ir lipidų sankaupų bei pagerina regėjimo aštrumą esant silpnam apšvietimui. BIO-LUC THIN kontaktinius lęšius rekomenduojama kiekvieną vakarą išsiimti ir patalpinti lęšiams skirtame skystyje. Lęšius rekomenduojama keisti kas 6 mėnesius. Dėvint šiuos kontaktinius lęšius rečiau pasireiškia sausų akių pojūtis, lęšiai nesukelia alerginių reakcijų, dirginimo ar diskomforto.

Detalesnė informacija apie BIO-LUC THIN lęšius:

  • Parduodama po: 1 kontaktinį lęšį;
  • Nešiojimo trukmė: 6 mėnesiai;
  • Bazinė kreivė: 8.6 mm;
  • Diametras: 14.0 mm;
  • Medžiaga: Terpolymer 58%;
  • Vandens kiekis: 42%;
  • Deguonies pralaidumas: 55%;

Įsigiję BIO-LUC THIN lęšius, būsite maloniai nustebinti optimaliu šių produktų kainos ir kokybės santykiu.

kontaktiniai lęšiai Bio Luc Thin

0 komentarai(-ų)

Palikti komentarą

Komentarai yra peržiūrimi prieš paskelbiant